Over ons | X3 Aluminium

Over ons

X3 Aluminium is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie van aluminiumprofielen. Onze oorsprong ligt in het leveren van aluminium materialen voor veranda’s, maar de afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid. Inmiddels hebben we ons aanbod verder uit weten te breiden en leveren we ook onderstellen voor de solarindustrie, kozijnen en deuren en vliesgevels leveren.

Een deel van onze productie gebeurt in onze locatie in Rijen. Vanuit daar leveren we dagelijk uit voorraad door heel Europa. Omdat we zelf produceren wordt er veel minder geschoven met grondstoffen en halffabricaten. Zo beperken we de CO2-uitstoot aanzienlijk. En we hebben goed zicht op de arbeidsomstandigheden. Dat vinden we belangrijk!

Naast onze eigen producten zijn we de unieke Europese agent van Alufem in Turkije. Deze grote, internationale speler kan alles op het gebied van aluminium produceren. Heb je een specifieke opdracht? Of zoek je een stukje maatwerk? Dan zijn wij graag de brug tussen jou en Alufem. Wij weten als geen ander wat de mogelijkheden van Alufem zijn. Wij kennen de cultuur en kunnen de vertaalslag maken tussen je wensen en de specificaties die Alufem nodig heeft. Wij bieden bijstand bij de technische tekeningen en matrijzen. En dankzij onze hub in Nederland kun je via ons ook kleinere hoeveelheden bij Alufem afnemen. En dit alles… zonder dat je er extra voor betaalt.

Onze producten worden op de markt aangeboden door een netwerk van geselecteerde dealers en webwinkels. Als fabrikant en groothandel zijn wij dé partner van wederverkopers.


 | X3 Aluminium